Polylino

Polylino er en flerspråklig lese- og lydbokapp for barnehager som gir tilgang til et stort utvalg utvalgte kvalitetsbarnebøker. Disse er utvalgt fordi de passer til å jobbe med rammeplanens formål, og ikke minst for å vekke leseglede hos barn og barnehagepersonale. Polylino er tenkt som et digitalt tillegg til den fysiske boken. Et kompliment som muliggjør at man på en enkel måte får ett stort bibliotek av kvalitet sikrede barnebøker på over 40 ulike språk til den enkelte barnehage. La de ulike bokformatene utfylle hverandre ved å la både fysiske og digitale bøker bli en selvklar av barnehage-hverdagen.

Alle bøker i appen er innlest på norsk og mange av bøkene i appen finnes innlest på over 40 andre språk!! Disse bøkene er bygd opp slik at det er samme bok du blar i, med samme norske tekst, men hvilket språk du vil lytte til velger du selv. Gode kunnskaper i morsmålet utgjør fundamentet for all læring. Muligheten for å pendle mellom morsmål og norsk i opplesningen kan støtte barnas tilgang på begge språk. Med Polylino utvikler de flerspråklige barn både norsken og morsmålet på en enkel og gøy måte.  Vårt mål er at alle barn fra tidlig alder skal få oppleve bøkenes magi, på sitt språk

Nettside: https://www.polylino.no/
Kontaktinformasjon: Karen Synnøve Blokkum Flø (karen.flo@polylino.no)

Tilbyr aktiviteter i 1C.